Over TechID Engineering BV

Toegangsbeveiliging zoals u het wilt!

TechID Engineering BV heeft zich gespecialiseerd op het gebied van toegangsbeveiliging en levert een breed assortiment aan producten en diensten voor toegangscontrole, bezoekersregistratie en pasproductie  Eén voor één aspecten waarmee u te maken kunt hebben bij het opstellen van een beveiligingsplan binnen uw organisatie.

 

Historie

TechID Engineering BV is sinds 2013 gevestigd in Assen, De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot de oprichting in 1990 in Zwolle. Sinds dat jaar is de naam TechID Engineering BV onlosmakelijk verbonden met kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole-, bezoekersregistratie,- en pasproductiesystemen en zijn deze systemen geleverd aan vele tevreden klanten. Organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, grote dienstverlenende- en industriële organisaties mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Sommigen dateren vanaf het begin dat TechID bestaat, dat bewijst dat onze serviceverlening gebaseerd is op het realiseren van langdurige relaties.

 

Missie

Het bedienen van de beveiligingsmarkt met electronische hoogwaardige toegangscontrole- en registratiesystemen aangevuld door een betrouwbaar dienstenpakket, waarbij gestreefd wordt op het aangaan van duurzame relaties met de afnemers.
TechID staat voor betrokkenheid, passie voor het vak, ambitie en partnership.

 

Technologiën

Alle bestaande identificatietechnieken zoals proximity MIFARE®/ MIFARE® DESFire® (EV1)/ Legic maar ook de meer recentere methodes zoals biometrisch in de vorm van vingerafdruk en gezichtsherkenning kunnen worden toegepast. Tevens leveren wij diverse andere types contact- en contactlozechipkaarten voor bijv. betaalsystemen. En nog steeds ondersteunen wij magneetcodering en barcode indentificatie.


Diensten

TechID biedt u naast de levering van toegangs-, bezoekersregistratie- en pasproductiesystemen tevens de faciliteit om het vervaardigen van legitimatiepassen, eventueel voorzien van foto en persoonsgegevens, uit te besteden. Daarnaast kunnen wij u vrijwel alle soorten kaarten leveren zoals magneetpassen, chipkaarten zoals, Legic, MIFARE® Classic/ MIFARE® DESFire® (EV1)/ JCOP, evenals accessoires zoals kaarthouders, key-cords, badgeclips, yoyo's, etc.

TechID heeft zich gespecialiseerd in het personaliseren van legitimatie-, bezoekers- en toegangspassen in service, waarbij u als klant de gegevens en foto van uw medewerker via onze beveiligde web omgeving invoert en wij de pasproductie voor u verzorgen.

Om de eerste bulk fotoopnames te doen kunnen wij zonodig bij u op locatie fotosessies doen.

 

Gemak dient de mens

Om het gebruikscomfort van toegangs- en identificatiepassen voor uw medewerkers te verhogen leveren wij een compleet assortiment aan pasaccessoires zoals kaarthouders, badgeclips, key-cords, yoyo's, etc. welke eventueel ook nog met uw bedrijfslogo kunnen worden bedrukt voor een meer representatief karakter.

TechID Engineering is hiermee een belangrijke leverancier voor vele grote organisaties vanwege haar flexibiliteit, service gerichtheid en snelheid van levering.


Doelgroep

Alle organisaties en instellingen waar sprake is van waarborging van de veiligheid van eigen personeel en bezoekers en bescherming van hun kapitaalgoederen en bedrijfsmiddelen kunnen gebruik maken van de diensten van TechID, van klein kantoor tot grote bedrijfscomplexen.

Marktsegmenten, waar wij actief zijn o.m:
• Rijksoverheden
• Gezondheidszorg
• Chemische/ farmaceutische industrie
• Wegvervoer, opslag, transport
• Zakelijke dienstverlening

 


Bezoekt u verder onze site en laat u zich verder informeren of neemt u contact met ons op zodat wij de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u kunnen toelichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven  

Nieuws update

Hogescool Leiden kiest voor het Paxlck systeem van TechID Engineering BV

PaxLock.


De Hogeschool in Leiden heeft gekozen voor het flexibele Paxlock systeem van TechID Engineering BV voor het beveiligen van alle netwerk- en patchruimtes. Met het Paxlock systeem worden de oude electronsche sleutels vervangen. De keuze voor Paxlock was eenvoudig door de goede ervaring die de Hogeschool reeds had met TechID.